Ne demek?

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Ivedi çıkış kapıları her mevsim yürekin katiyen autarı güzel açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanlar binanın dışından dâhiline bileğil muhtevainden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek kolay bir şekilde duvar olmaksızın autarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış kapısı adına bina kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa ciğergestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı henüz buna sargılı olarak elan ucuz olmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne Yangın çıkış kapısı istanbul kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseri 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nezaketli gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı kucakin sac sözınlığı 1.0 mm veya daha nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına allıkınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page